Scroll to top
Zens Maatwerk Meubelmaker voor maatwerk kasten
Services

Neem contact op voor uw maatwerk meubels

Geniet van op maat gemaakte kasten, speciaal voor u ontworpen en gebouwd.

Zens Maatwerk is een ambachtsman die kwaliteit meubels voor uw maakt volgens uw exacte specificaties. Van halkast tot wandmeubel en van kledingkasten tot complete keukens met bar. Zens maatwerk denkt met uw mee en is er van begin tot eind bij. Van inspiratie tot kastinstallatie

Ontwerp

Meedenken, voorbeelden aandragen en advies geven behoord tot de mogelijkheden. Ook kan een 3d tekening van het uiteindelijke ontwerp gemaakt worden zodat u een beter idee krijgt hoe u maatwerk kast of meubel er uit komt te zien.

Timmerwerk en meubelmaker

Afhankelijk van o.a. het meubel wordt het ter plaatse of in de werkplaats voorbereid. Zagen, schuren voorbehandeld etc. Daarna zal het bouwwerk in elkaar worden gezet en afgewerkt.

OVER MIJ

Vakman werkzaam vanuit Loosdrecht

Jarenlange ervaring en passie voor het vak

Al ruim 15 jaar werkzaam en, voordat Loosdrecht de thuisbasis werd, gewerkt in Australië en Europa. Hierdoor veel ervaring met diverse stijlen, materialen en technieken.

Zens Maatwerk stemt elk project af op de behoeften en het budget van de klant. Ik wert nauw met u samen tijdens het hele ontwerpproces om ervoor te zorgen dat elk meubel wordt gemaakt met functionaliteit en persoonlijkheid.

Ik werk met massief hout en maak onder andere Wandmeubels, inbouwkasten, garderobekasten, kledingkasten, (kinder)bedden, bedombouw, keukens en meer.

Zens Maatwerk is actief in o.a. Wijdemeren (Ankeveen, ‘s-Graveland, Kortenhoef, Loosdrecht, Nederhorst den Berg), Hilversum, Naarden, Bussum, Breukelen, Maarssen e.o.