Scroll to top
Zens Maatwerk Meubelmaker voor maatwerk kasten
Zens Maatwerk Loosdrecht, Wijdemeren. Meubelmaker en op maat gemaakte kasten, bedden, keukens en meer. Maatwerk landelijk moderne keuken. Aanrechtblad en hoge kast. Zens Maatwerk Loosdrecht, Wijdemeren. Meubelmaker en op maat gemaakte kasten, bedden, keukens en meer. Maatwerk landelijk moderne keuken. Aanrechtblad en hoge kast. Maatwerk keuken met bar. Inbouw koelkast en magnetron. Zens Maatwerk Loosdrecht, Wijdemeren. Meubelmaker en op maat gemaakte kasten, bedden, keukens en meer. Maatwerk landelijk moderne keuken. Aanrechtblad en hoge kast. Maatwerk keuken. Inbouw koelkast en magnetron.

Keuken landelijk moderne stijl

De bewoners van dit historisch herenhuis wilde een keuken op maat met een licht landelijk moderne stijl.

Door het hout samen met het licht grijze beton krijgt de keuken een zachte look. Landelijke stijlkenmerken krijgen met moderne tegenhangers een frisse en gezellige uitstraling.

De hoge kast was van donker bruin hout en is verhoogt. Het onderste gedeelte is er in de stijl van het bovenste gedeelte bijgemaakt. Zo wordt een oude kast die je niet kwijt wilt maar die niet meer bij jou stijl past passend hergebruikt.

Task

Intekenen keuken, zaag- en timmerwerk, afwerking, aanpassen bestaande hoge kast