Scroll to top
Zens Maatwerk Meubelmaker voor maatwerk kasten
Zens Maatwerk Loosdrecht, Wijdemeren. Meubelmaker en op maat gemaakte kasten, bedden, keukens en meer. Ibiza vibe donker hout met industriele stijgerbuizen. Slaapkamer met inbouw kledingkast op maat en hoogslaper. Raamkant. Zens Maatwerk Loosdrecht, Wijdemeren. Meubelmaker en op maat gemaakte kasten, bedden, keukens en meer. Ibiza vibe donker hout met industriele stijgerbuizen. Slaapkamer met inbouw kledingkast op maat en hoogslaper. Bed en kast kant. Zens Maatwerk Loosdrecht, Wijdemeren. Meubelmaker en op maat gemaakte kasten, bedden, keukens en meer. Ibiza vibe donker hout met industriele stijgerbuizen. Slaapkamer met inbouw kledingkast op maat en hoogslaper. Kast met laden. Zens Maatwerk Loosdrecht, Wijdemeren. Meubelmaker en op maat gemaakte kasten, bedden, keukens en meer. Ibiza vibe donker hout met industriele stijgerbuizen. Slaapkamer met inbouw kledingkast op maat en hoogslaper. Detail.
slaapkamer

Slaapkamer met Ibiza vibe

In deze slaapkamer met Ibiza vibe kan heerlijk weggedroomd worden. Een lekker stoere kinderkamer waar in meegegroeid kan worden.

Het donkere hout past mooi bij de industriële steigerbuizen. Aangekleed met zachte materialen en dierenprinten wordt het een mooi geheel.

Task

Uitwerken ideeën klant, uitzoeken materialen, zaag- en timmerwerk